TERCEIRA DIVISIÓN NACIONAL DE FÚTBOL SALA: RIBEIRA DE PIQUIN – O ESTEO (1-5)

Consegue en tempo real avisos de novos artigos no teu dispositivo, subscribete agora.

Primeira vitoria do Esteo na segunda volta da liga de Terceira División de fútbol sala na casa do Ribeira de Piquin por 1-5 (1-3 ó descanso). Medio cento de espectadores no polideportivo de Meira.
Logo de dúas xornadas sen gañar o Esteo atopouse cunha clara vitoria na cancha do Ribeira de Piquin nun partido no que os ponteses dominaron máis realizando un gran xogo. Desde o inicio o Esteo saíu a polos tres puntos cunha boa defensa e nesta ocasión aproveitando as súas oportunidades chegándose a poñer cun claro 0-3 con goles de Noé e dous do veterano Pellón. No derradeiro minuto da primeira parte César lograba o único tanto do seu equipo. Na segunda parte os locais sacaron porteiro-xogador e o partido igualouse un pouco. Sen embargo, os goles foron para o Esteo, o cuarto nunha boa combinación entre Noé e Fran, quen marca, e o quinto chegou un pouco máis tarde por mediación de Noé tras roubar un balón no centro da pista. Houbo ocasións para os dous equipos e incluso nos minutos finais Chotto, que fixo un gran partido, detivo un penalti e un dobre penalti. Con esta vitoria o Esteo continúa de líder e practicamente ten asegurado o seu pase á fase de ascenso. Na vindeira xornada recibe no pavillón da Fraga ó Xove.

RIBEIRA DE PIQUIN: Dani, Sebas, César, Lobeiras, Quintela –cinco inicial- Dani Rodríguez, Paco, Donino e Quini.
O ESTEO FS: Chotto, Pellón, Anxo, Gerardo, Noé –cinco inicial- Fran, Chavo e Gerveno.
ÁRBITROS: Darriba Villamor e Castro Bermúdez, de Lugo. Amoestaron a César, Quintela e Noé.
GOLES: Min. 4 (0-1), Noé. Min. 6 (0-2), Pellón. Min. 14 (0-3), Pellón. Min. 19 (1-3), César. Min. 31 (1-4), Fran. Min. 32 (1-5), Noé.