TERCEIRA DIVISIÓN DE FÚTBOL SALA: LEIS PONTEVEDRA – O ESTEO F.S. (2-7)

Importante vitoria do Esteo na difícil pista do Leis Pontevedra, un histórico vido a menos, chegou a militar na División de Honra, pero que,sen dúbida algunha, será un dos candidatos ó título de liga. O resultado final de 2-7 reflicte o que sucedeu no pavillón pontevedrés, dominio total dos ponteses, que estiveron moi ben defensa e nesta ocasión aproveitaron as ocasións para marcar índose ó descanso con vantaxe de dous goles de Bolly e Rubi. Na segunda parte continuou o dominio visitante, aínda que os locais chegaron a poñerse cun 2-3 aproveitándose dos peores momentos do Esteo. Sen embargo, a rápida reacción permitiu que os ponteses lograsen nos derradeiros seis minutos catro goles máis ata o 2-7 co que rematou o partido. O Esteo segue de líder con catro puntos máis có segundo clasificado. Na vindeira xornada recibe na casa a outro conxunto pontevedrés o CD Cafyd.

LEIS PONTEVEDRA: Jorge, Eloy, Sergio, Raúl, Pana –cinco inicial- Martín, Miguel e Alfonso.
O ESTEO FS: Choto, Gerveno, Gerardo, Fran, Rubi –cinco inicial- Pellón, Bolly, Pelu e Diego.
ÁRBITROS: Docal Deza e Comesaña Goberna (Vigo).
GOLES: Min. 15 (0-1), Bolly. Min. 19 (0-2), Rubi. Min. 28 (0-3), Rubi. Min. 31 (1-3), Alfonso. Min. 33 (2-3), Alfonso. Min. 34 (2-4), Gerardo. Min. 37 (2-5), Bolly. Min. 39 (2-6), Rubi. Min. 40 (2-7), Rubi.
INCIDENCIAS: Partido da sétima xornada de liga da Terceira División disputado no pavillón municipal de Pontevedra ante uns cen espectadores nas gradas.