Club Deportivo As Pontes 2017/18: Resultados 21-23-24 / Setembro /2017

Fin de semana na que, agás o Alevín B, gañaron todos os equipos ponteses de base

LIGA FEMININA F-8 (Ferrol)
CD AS PONTES – DISCALZAS SD(2-1)

Primeira vitoria da tempada do conxunto feminino, ante o debutante equipo de Cedeira do Discalzas, que a semana pasada logrou o triunfo no seu primeiro encontro oficial gañando 3-2 nin máis nin menos que ó Racing de Ferrol.

Este sábado comezaban adiantándose no primeiro tempo as de Julio Montero, por medio de Paula Castro, e pese a que Antía empataba despois do descanso, a outra Paula, Baamonde, poñía o 2-1 que resultou definitivo a cinco minutos do final, pese a que posteriormente ela mesma estrelou un balonazo no poste, ou Paula Castro anotaba un tanto anulado por fora de xogo.

Cun triunfo e unha derrota, a vindeira semana reciben ó Galicia de Caranza, que derrotou ó Cariño e perdeu co Maniños.

Xogaron Leti, Yoli, Andrea Pita, Nerea, Indira, Noelia Ameneiro, Xeila, Paula Castro, Carlota, Paula Baamonde, Yara, María e Uxía.

1ª AUTONÓMICA XUVENIL 1ª Fase
CD AS PONTES – CD NARÓN “A” (5-2)

Importante triunfo do xuvenil pontés ante o que era líder da categoría, o CD Narón A. Prácticamente deixou sentenciado o encontro o conxunto de Felipe Mieres no primeiro período pois en apenas vinte minutos anotou tres tantos por medio de Óscar Calvo, Vilela e Josiño, e máis se ampliou o marcador na reanudación tralo descanso cun dobrete de Pita, maquillando o marcador Aarón e Walter antes do remate.

Cun encontro menos son líderes empatados a nove puntos co propio Narón, Meirás e Perlío, antes de visitar ó penúltimo, Ortigueira.

Xogaron Lino, Fraga, Breijo, Pablo, Bruno, Vilela, Óscar, Chema, Cristian, Xose e Pita, entrando despois Cazás, Carlos, Meidán, Dani e Alex.

1ª AUTONÓMICA CADETE 1ª Fase
FC ORTIGUEIRA – CD AS PONTES (3-5)

Terceiro triunfo da tempada do equipo cadete que este xornada venceu en Ortigueira tras remontar por dúas veces, un 1-0, e un 3-2, i é que pese a un tanto inicial de Rubén, Xan e Joan poñían o 1-2 pouco antes do descanso, pero na reanudación outra vez Rubén e Ali, situaban o 3-2 para os locais. Foi con tres goles consecutivos, dous de Vicente e un de Xoel Purriños, que se chegou ó 3-5 definitivo.

Son cuartos con nove puntos antes de recibir ó penúltimo sen puntuar, Meirás. Rubén Pardo aliñou a Juan, Eyob, Xavi, Alejandro, Antonio, Nono, Adrián, Santi, Vicente, Xan e Joan, saíndo despois Xoel Pena, Andrei, Xoel Purriños e Dani.

1ª AUTONÓMICA INFANTIL 1ª Fase
UD CEBARCA – CD AS PONTES (1-10)

Contundente triunfo do Infantil a domicilio, 1-10 en Cerdido, marchando xa 0-3 ó descanso. Segundos con seis puntos, reciben ó Portuarios, cuarto e que tamén suma dúas vitorias.

Xogaron Fran, Íker, Xose, Anxo, Samuel, Mario Fraga, Eloy, Hugo, Sergio, Ángel, Diego, e despois Mario Regueiro, Alejandro Fraga, Iago, Mateo e Alejandro Molina.

CATEGORÍA ALEVÍN (1ª Fase)
CD AS PONTES – FC ORTIGUEIRA “B” (10-0)
Gª MUGARDOS – CD AS PONTES “B” (11-0)

Segunda vitoria por goleada do Alevín A, nesta ocasión, 10-0 ó Ortigueira B. Líderes con seis puntos, reciben ó cuarto, Racing de Ferrol C, que ten tres. Derrota por 11-0 do Alevín B en Mugardos. Últimos con cero puntos, descansan a vindeira semana.

CATEGORÍA BENXAMÍN (1ª Fase)
CD AS PONTES – SCRD NARÓN O FREIXO “B” (4-1)

Debut do Benxamín A na Liga con triunfo 4-1 ante o Narón O Freixo B. A vindeira semana visitan ó Portuarios, que nesta xornada perdeu 4-3 co Val.