COPA FEMININA. CD AS PONTES 1 – CULTURAL MANIÑOS SD 0

O As Pontes elimina ao Campión de Liga

Sensacional partido do equipo feminino este domingo nos Campos do Poboado, no que gañou o Campión de Liga Cultural Maniños por 1-0.

Despois de vencer na anterior eliminatoria de oitavos de final ao subcampión ligueiro, Galicia de Caranza, por 0-2, nesta rolda de cuartos agardaba o Campión, con 29 vitorias e un só empate, e que levaba dous anos invicto.

O equipo de Julio Montero adiantábase a pouco do descanso cun tanto de Paula Castro, e nos segundos trinta minutos entre a defensa e Leti aguantaron as embestidas como gato panza arriba para acabar logrando unha histórica vitoria.

Pasan as semifinais, Racing de Ferrol, As Pontes, San Sadurniño e Rápido de Neda ou Amistade de Meirás.

Xogaron Leti, Yoli, Tania, Nuria, Indira, Noelia, Xeila, Paula Castro, Carlota, Paula Baamonde, Yara e Lucía.