SEGUNDA DIVISIÓN B. O ESTEO FS 6 – GRUPO FORMAT VILALBA FS 8

Derbi este sábado á noite no Pavillón Municipal

Derrota do Esteo nun derbi moi intenso, que rematou co tanteo de 6-8, tras marchar 4-4 ao descanso.

Na segunda metade o experimentado conxunto vilalbés, con xente como Isma Vázquez, Kevin Chis ou Dani Quintela puxose 4-7, recurtaron os locais ata o 6-7, pero o 6-8 definitivo acabou con todas as esperanzas.

A parte menos mala é que outros resultados acompañaron, pero o Esteo, décimo cuarto con 20 puntos, debe buscar a vitoria ante o complicado Unionistas de Salamanca, quinto con 46 puntos e con opción de quitarlle a plaza de play off ao Albense.

ESTEO FS. Xeito, Héctor, Jandro, Jhony, Troncho – Costi, Marcos, Cokito, Sergio, Paulo.

GRUPO FORMAT VILALBA FS. Martín, Diego, Jorge, Isma, Chis – Antón, Iago, Diego, Dani.

GOLES. 0-1, Chis (4´), 1-1, Cokito (6´), 1-2, Antón (7´), 2-2, Cokito (10´), 3-2, Troncho (11´), 3-3, Isma (11´), 3-4, Dani (15´), 4-4, Cokito (19´). 4-5, Isma (24´), 4-6, Chis (31´), 4-7, Iago (33´), 5-7, Héctor (34´), 6-7, Jhony (38´), 6-8, Chis (39´).

Incidencias. Amarelas a Héctor, Jhony, Costi, Jandro, Sergio; Chis, Isma. Expulsado por doble cartón o visitante Jorge (23´) e con vermello directo Costi (33´). Uns 300 espectadores.