2º KARTING DE AS PONTES 2018

Tivo lugar esta fin de semana no circuito pontés

Esta fin de semana disputouse a segunda edición do Karting no circuito pontés, puntuable para o Campionato Galego, no que participaron máis de 30 pilotos, catro do clube local Acap.

O sábado tiveron lugar os adetramentos libres e cronometrados e xa o domingo as semifinais e finais, nas catro categorías, Rookies, Alevín, Cadete, e X30.

En Rookies venceu Alex Rubianes, seguido de Manuel Sio e Joan Gelabert, os tres do One Seven. Adrián Dopico foi sexto e Adrián Serantes oitavo.

En Alevín gañou Hugo Sánchez (PA Arteixo), acompañado no podio por Daniel Abellón e Brais García, ambos do One Seven.

Na proba Cadete logrou vencer Chrystian Domínguez, que se impuxo nunha apretada serie a Alejandro Cagiao (Sirocco Narón) e Mario Couto (One Seven).

E xa na carreira de X30 logrou a vitoria David Represas, por diante de Adrián Vázquez e Manuel Enrique, ambos do One Seven. Borja Grandal e David Puente foron cuarto e quinto respectivamente.