3ª DIVISIÓN DE FÚTBOL SALA (Fase de ascenso): A.D. BUEU – O ESTEO FS (2-8)

Escudo-O-Esteo.pngO Esteo gañou con claridade ó Bueu por 2-8 (ó descanso, 1-1) en partido da sétima xornada da fase de ascenso a Segunda B. Uns cen espectadores nas gradas do pavillón municipal de Bueu.
Vitoria do Esteo na difícil pista do Bueu nun partido que dominou de principio a fin e onde os ponteses por fin atoparon o olfato de gol. A primeira parte foi de dominio do Esteo realizando unha boa defensa e creando numerosas ocasións de gol. Sen embargo, só materializarían unha por mediación de Bolly, empatando Pablo para os locais a tres minutos do descanso. Na segunda parte os ponteses saíron decididos a polo partido, pero sería o Bueu o que se adiantaba no marcador por obra de Mon. A partir de aí comezou o festival de goles do Esteo, con Rubi como protagonista marcando catro tantos, Bolly outros dous máis e Pelu serían os autores dos goles ponteses neste segundo tempo. Con este resultado o conxunto pontés continúa na segunda posición, agora a catro puntos do Bembrive, que nesta xornada empatou na casa co Ribeira de Piquin. Na vindeira xornada comeza a segunda volta e o Esteo xoga de novo fóra visitando ó Trabada.

A.D. BUEU: Piki, Rodri, Pocho, Mon, Rafita –cinco inicial- Pablo, Samu, Martin, David, Álex, Adri e Bertiño.
O ESTEO FS: Niceto, Pellón, Fran, Gerardo e Rubi –cinco inicial- Gerveno, Bolly, Pelu e Chotto.
ÁRBITROS: Castro Maquieira e Roldán Pérez, de Pontevedra. Amoestaron a Mon, Rafita e Rubi.
GOLES: Min. 10 (0-1), Bolly. Min. 17 (1-1), Pablo. Min. 21 (2-1), Mon. Min. 22 (2-2), Rubi. Min. 27 (2-3), Bolly. Min. 29 (2-4), Bolly. Min. 32 (2-5), Rubi. Min. 34 (2-6), Rubi. Min. 35 (2-7), Pelu. Min. 38 (2-8), Rubi.