SEGUNDA AUTONOMICA FEMININA. CD AS PONTES 2 ORZAN B 2

Consegue en tempo real avisos de novos artigos no teu dispositivo, subscribete agora.

Valioso empate das rapazas do As Pontes ante as terceiras clasificadas, as coruñesas do Orzán B. Rapidamente se adiantaron as visitantes por medio de Estefanía (4´), pero no 29´, tras un lanzamento de falta de Patri Dopico, a porteira rexeita, o balón queda morto, e Carlota coa súa pillería e oportunismo manda o balón ó fondo das mallas. Sen embargo, antes de chegar ó descanso, Estefanía (41´) de forte disparo poñía o 1-2. Xa na segunda metade e tras un saque de falta (51´), o balón cae nos pes da “capitana” Patri, que resolve coa súa habitual maestria e pon o empate no marcador. De ahí ó final o As Pontes incluso puido gañar o partido, anque se pode dar o empate por xusto, e as azuis consiguen así un meritorio punto ante un dos “gallitos” da categoría. A semana que vén descansarán e recibirán ó colista Tordoia o vindeiro día 31.

CD AS PONTES 2. Leti; Yaiza (Paula 45), Jani, Lau, Silvia; Lara, Clara, Alba (Patri 29) (Cris 68), Carlota; Carliña (Chipy 45) e Paty.
ORZÁN B 2. Maria Vila (Coloccini 77), Paula, Paloma, Gloria, Isa, Patricia, Blanca, Ana (Elena 78), Estefanía, Fátima (Vane 48) e Laura.
Campo e incidencias: Campo Anexo de O Poboado. Uns 100 espectadores.
Árbitro: Marco Antonio Calo (Ferrol).
Goles: 0-1, minuto 4 , Estefanía. 1-1, minuto 30, Carlota. 1-2, minuto 41, Estefanía. 2-2, minuto 51, Patri.