Amigus
As Pontes

SEGUNDA AUTONOMICA FEMININA. CD AS PONTES 2 ORZAN B 2

Valioso empate das rapazas do As Pontes ante as terceiras clasificadas, as coruñesas do Orzán B. Rapidamente se adiantaron as visitantes por medio de Estefanía (4´), pero no 29´, tras un lanzamento de falta de Patri Dopico, a porteira rexeita, o balón queda morto, e Carlota coa súa pillería e oportunismo manda o balón ó fondo das mallas. Sen embargo, antes de chegar ó descanso, Estefanía (41´) de forte disparo poñía o 1-2. Xa na segunda metade e tras un saque de falta (51´), o balón cae nos pes da “capitana” Patri, que resolve coa súa habitual maestria e pon o empate no marcador. De ahí ó final o As Pontes incluso puido gañar o partido, anque se pode dar o empate por xusto, e as azuis consiguen así un meritorio punto ante un dos “gallitos” da categoría. A semana que vén descansarán e recibirán ó colista Tordoia o vindeiro día 31.

CD AS PONTES 2. Leti; Yaiza (Paula 45), Jani, Lau, Silvia; Lara, Clara, Alba (Patri 29) (Cris 68), Carlota; Carliña (Chipy 45) e Paty.
ORZÁN B 2. Maria Vila (Coloccini 77), Paula, Paloma, Gloria, Isa, Patricia, Blanca, Ana (Elena 78), Estefanía, Fátima (Vane 48) e Laura.
Campo e incidencias: Campo Anexo de O Poboado. Uns 100 espectadores.
Árbitro: Marco Antonio Calo (Ferrol).
Goles: 0-1, minuto 4 , Estefanía. 1-1, minuto 30, Carlota. 1-2, minuto 41, Estefanía. 2-2, minuto 51, Patri.