As Pontes

TERCEIRA DIVISIÓN CORUÑA-FERROL-LUGO. SERVICIO MÓVIL CB AS PONTES 62 – DIMOLK BASKET XIRIA 48.

Partido este sábado á tarde noite no Monte Caxado

Consegue en tempo real avisos de novos artigos no teu dispositivo, subscribete agora.

Terceiro triunfo en catro partidos para o equipo pontés de baloncesto que está tendo un gran arranque de campaña, e tralas vitorias 48-61 ante Basquet Coruña, e 67-54 ante Maristas, e a derrota pola mínima 64-60 ante Europa Dragons, hoxe venceron 62-48 ao Xiria de Carballo.

Os dous primeiros cuartos foron moi igualados e ao descanso chegouse con 25-24 no electrónico. Pero os locais puxeron terra de por medio no terceiro con 45-37, e máis se marcharon nos derradeiros minutos ata a vitoria por 14 puntos de ventaxa.

Destacou Yago Otero con 16 puntos. Próxima visita ao Costa Ártabra no derbi a disputar no Pavillón do gran Javier Gómez Noya.