RESULTADOS CD AS PONTES SEMANA 5-6-7-8 DECEMBRO

Importante vitoria do Xuvenil A en Lugo. Triunfos do Xuvenil B, Cadete, Infantil, Benxamín A e ambos Prebenxamíns

FEMININO
EFB AMISTADE DE MEIRÁS-CD AS PONTES (3-2)

Derrota do feminino na cancha do segundo clasificado, Amistade de Meirás, que se adiantou con tantos de Natalia e a ex xogadora da galega Alba Permuy, pero Paula Castro recurtaba antes do descanso e despois era Noelia a que igualaba na reanudación. Pero outro tanto de Natalia dáballe os tres puntos ás verdes.

Novenas con 12 puntos, inician con descanso a segunda volta. Para este partido puido presentar Julio un equipo máis compacto formado por Alba na porta, Yoli, Andrea, Tania, Noelia, Carolina Rodríguez, Xeila, Paula Castro, Carlota, Paula Baamonde, Yara.

Dezanove goles nesta primeira volta de Paula Baamonde (6), a capitana Carlota (5), e dous de Yoli, Noelia, Paula Castro e Alba.

XUVENIL A
CD AS PONTES-SD COMPOSTELA (0-2)
SD RESIDENCIA A-CD AS PONTES (0-1)

Derrota do xuvenil pontés este xoves no encontro que o enfrontaba ó segundo clasificado Compostela, empatado co líder Lalín. Os visitantes aproveitaron dúas xogadas de estratexia nos primeiros compases para anotar os dous tantos e levarse os tres puntos pese ós intentos dos azuis ata o remate do encontro.

Xogaron Nesi, Carlos, Pablo, Breijo, David Otero, Vilela, Edgar, Miguel, Dani, Jandro, Cristian, entrando despois Elías, David e Álvaro.

Sen embargo, importantísima vitoria este sábado ante un rival directo coma o Residencia de Lugo, ascendido tamén hai uns meses, por 0-1 cun tanto do medio centro David cando apenas faltaban cinco minutos.

Con estes tres puntos de ouro, os azuis saen momentáneamente dos postos de descenso, decimocuartos con 14 puntos, os mesmos que o Residencia que marca agora a criba do descenso. Visitan ó Boiro na vindeira xornada pechando a primeira volta co derbi ante o Galicia de Caranza.

Xogaron Nesi, Fraga, David Otero, Pablo, Estevo, Breijo, Cristian, Edgar, Brais, Vilela, Jandro, entrando despois Miguel, David, Elías e Álvaro.

XUVENIL B
AD MIÑO-CD AS PONTES B (0-3)

Boa vitoria do Xuvenil B en Miño 0-3, con tantos de Tembrás, Vicente e Derick. Terceiros con 6 puntos descansan na vindeira xornada.

Xogaron Alejandro, Mohamed, Xan, Santi, Antonio, Jandro, Blanco, Tembrás, Vicente, Xoel, Mateo e despois Xoel, Derick e Brais.

CADETE
CD AS PONTES-CEDEIRA SD (6-1)

Este venres goleou o Cadete pontés 6-1 ó Cedeira, tantos de Joan Tembrás (2), Xoel Purriños, Sergio Paz, Luis Molina e Adrián Piñón.

Terceiros con 12 puntos visitan ó Val, cuarto cos mesmos puntos. Xogaron Edgar, Eloy, Xose, Samuel, Riobo, Mario Fraga, Luis, Hugo, Joan, Xoel, Adrián Piñón e despois Francisco, Sergio Hermida, Yadai, Sergio Paz e Mateo.

INFANTIL
CD AS PONTES-SD O VAL B (3-1)

Iniciou con bo pe a súa andaina na liga o Infantil que venceu 3-1 ó Val, con tantos da remontada na segunda parte de Carlos Villasuso, e dous de Anxo Blanco nos derradeiros instantes.

Visita ó Mugardos na vindeira xornada que se estreou con derrota 3-1 ante o Perlío. Xogaron Hugo, Sergio, Antón, David, Anxo Rey, Carlos Villasuso, Xose, Ángel, Anxo Blanco, Diego, Israel, Nico, Pablo, Bruno e Yeray.

ALEVÍN
SRD PORTUARIOS-CD AS PONTES A (3-1)
CD AS PONTES B-MEIRÁS CF B (0-4)

O Alevín A perdeu 3-1 en Ferrol, gol de Sergio Vázquez, mentres o Alevín B perdeu 0-4 co Meirás. O A oitavo con tres puntos, descansa, e o B aínda sen puntuar visita ó Portuarios B, na mesma situación.

BENXAMÍN
SRD PORTUARIOS-CD AS PONTES A (2-6)
CD AS PONTES B-SCDR GALICIA DE CARANZA D (0-5)

Inicio ligueiro do Benxamín A con triunfo en Ferrol 2-6, goles de Xandre Domínguez (3), Alex Basanta, Xalo Cebreiro, Xabi Álvarez, e na vindeira xornada reciben ó Caranza C. Mentres o Benxamín B perdía 0-5 co Caranza D e visitan ó Cedeira a próxima semana.

PREBENXAMÍN
EFR RACING DE FERROL B-CD AS PONTES A (0-6)
CD AS PONTES B-CD CARIÑO (8-2)

Tamén comeza a Liga con vitoria o Prebenxamín A tras gañar 0-6 en Ferrol, tantos de Xoel Timiraos (2), Xalo Franco, Brais Gómez, Pablo Mariño e Yago Bouza, recibindo ó Perlío na vindeira xornada. Pola súa banda terceira vitoria consecutiva, primeira nesta nova liga, dos máis pequenos, tras remontar un 0-2 ante o Cariño, con oito tantos de Pau Jorrin (3), Ander Blanco, (2), Daniel Corral (2), e Xalo Gabeiras, antes de visitar ó Miño.