CLUB DEPORTIVO AS PONTES 2016/17: PARTIDOS 3-4-5 / MARZO /2017

O As Pontes realiza este domingo a saída máis longa da tempada para enfrontarse este domingo ó Barco

Trala derrota do pasado sábado no Poboado diante do Silva coruñés por 0-2, ó As Pontes non lle queda outra, se quere ter algunha esperanza de salvación, que sumar os tres puntos de Calabagueiros ante o sempre difícil Centro de Deportes Barco, que vén de perder en Castro polo mesmo resultado.

O CD As Pontes está agora mesmo a 15 puntos da salvación e a 14 do Barco, que ocupa 14ª praza na clasificación.

Os enfrontamentos entre os dous conxuntos en campo valdeorrés sáldanse con dúas vitorias do Barco (84/85, 3-1; 15/16, 3-2) por unha do As Pontes (1-2 na 93/94) e dous empates (0-0 e 1-1, 85/86 e 86/87).

Na presente campaña rexistrouse empate a dous goles no Poboado despois de ir gañando o As Pontes por 2-0, con goles de Ibu e Edi, chegando o empate definitivo no tempo de prolongación (minuto 95) por obra de Brais López. Antes marcara o primeiro do Barco Iván Vales no minuto 66.