CLUB DEPORTIVO AS PONTES 2016/17: RESULTADOS 8-9 / ABRIL / 2017

Importante vitoria do equipo Xuvenil. Tamén gañaron o Feminino, Cadete, Benxamín B e Prebenxamín B.

LIGA FEMININA F-8 (Ferrol)
CCRD PERLÍO – CD AS PONTES (1-2)

Importante vitoria do Feminino na súa visita a Fene 1-2. Os tantos chegaban tralo descanso. Adiantaba Carlota ás pontesas, o seu vixéximo primeiro gol, logo empataba Cristina, e a pouco do final era Paula Castro a que establecía o 1-2 definitivo co seu decimo terceiro tanto da tempada.

Cuartas con 64 puntos, descansan na vindeira xornada. Xogaron Leti, Noelia Santalla, Nuria, Yoli, Noelia Ameneiro, Carolina Rodríguez, Xeila, Paula Castro, Carlota, Paula Baamonde, Alba e Carolina Paz.

1ª AUTONÓMICA XUVENIL 2ª Fase (Grupo 4º)
CD AS PONTES – EUME DEPORTIVO (2-1)

O equipo Xuvenil venceu nun importante encontró ó Eume por 2-1. Andrés Pita anotaba no primeiro tempo. Faltando dez minutos para o remate Jose empataba, co que casi aseguraba o segundo posto dos de Pontedeume, pero un gol de Cristian co tempo cumprido deu os tres puntos ós de Felipe Mieres.

O Meirás xa é campión con 49 puntos, por 38 do Eume e 37 do As Pontes, que ten un encontro menos con respecto ós de Pontedeume. Quédalles ós azuis visitar ó Meiras e Maniños e recibir ó CD Narón.

Xogaron Lino, Fraga, David, Bruno, Unai, Andrés, Carlos, Jaime, Cristian, Casas, Josiño, entrando despois Iago e Cazás.

1ª AUTONÓMICA CADETE 2ª Fase (Grupo 4º)
AMISTADE MEIRÁS – CD AS PONTES (1-5)

Vitoria do Cadete en Valdoviño 1-5, con tres tantos de Vicente Iglesias, e un de Adrián Bellas e Xoel Pena. Sétimos con 23 puntos reciben ó Portuarios B, oitavo.

Xogaron Juan, Xavi, Nono, Eyob, Antonio, Santi, Adrián, Antón Paz, Vicente, Xan, Jose e despois entraron Xoel, Joan, Mohamed e Brais.

1ª AUTONÓMICA INFANTIL 2ª Fase (Grupo 4º)
GALICIA DE MUGARDOS – CD AS PONTES (3-1)

Derrota do Infantil en Mugardos 3-1, ante o segundo clasificado, tanto de Jandro López. Terceiros con 26 puntos visitan ó cuarto, Rápido de Neda.
Xogaron Mario Regueiro, Eloy, Xose, Alejandro, Samuel, Daniel, Xoel, Mario Fraga, Manuel, Hugo, Jandro, e despois Sergio Hermida, Edgar, Iván, Joao e Ismael.

CATEGORÍA ALEVÍN (2ª Fase)
GALICIA MUGARDOS – CD AS PONTES (0-0)
CD AS PONTES “B” – NARÓN O FREIXO “B” (2-2)

O Alevín A empatou 0-0 en Mugardos, co que xa se alonxa en tres puntos do líder Eume. O Alevín B empatou 2-2 co Narón O Freixo B, tantos de Anxo Blanco e Antón Varela, lamentando o tanto do empate visitante no derradeiro minuto. Segundos con 35 puntos e sextos con 19, a vindeira xornada, derbi no Poboado.

CATEGORÍA BENXAMÍN (2ª Fase)
SD RÁPIDO NEDA – CD AS PONTES (5-4)
CD AS PONTES “B” – SRD ÁNIMAS “B” (3-1)

O Benxamín A caeu en Neda 5-4 no último minuto, co que se complica o título de Liga. Goles de Diego Lozano (2), Destaw Pellón, Sergio Vázquez. Lideran con 36 puntos, pero seguidos a un so puntos por Caranza C, que ten un encontro menos, e Ánimas. Reciben ó Caranza B, oitavo. O Benxamín B venceu 3-1 ó Ánimas B, tantos de Xoel Vigo, Nicolás Meizoso e Paulo Cabaleiro. Quintos con 20 puntos, visitan ó Racing San Pedro, que leva pleno de 15 triunfos.

CATEGORÍA PREBENXAMÍN (2ª Fase)
CD AS PONTES – SD RÁPIDO NEDA (3-3)
RACING FERROL “C” – CD AS PONTES “B” (2-7)

Empate do Prebenxamín A 3-3 ante o Neda, que comezou gañando 0-3, empatando no último suspiro cos tantos de Xandre Domínguez e Nacho Villasuso (2). Terceiros con 29, visitan ó CD Narón, cuarto. Boa vitoria 2-7 do Prebenxamín B en Ferrol, con cinco tantos de Xoel Galego, David Otero e Íker Díaz. Cuartos con 34 puntos, reciben ó penúltimo O Freixo B.

CATEGORÍA BIBERÓN
CD AS PONTES – CEDEIRA SD

Tamén o domingo á mañá xogaban un partido amigable nunha xornada de convivencia os biberóns de As Pontes e Cedeira.