LIGA GALEGA XUVENIL: CD AS PONTES 0 VIVEIRO CF 1

Victoria do equipo lucense no encontro desputado hoxe á tarde no Campo Anexo Jose.
Tras unha primeira metade con empate a 0-0, no segundo tempo os vivarienses, que se xogaban máis, pois están en perigo de descenso, foron a pola victoria e o protagonista do encontro foi o meta Reina que exercendo de Casilla parou catro man a man cos dianteiros visitantes.
O equipo vermello marcou o gol a falta de dez minutos. Intres antes meteron outro pero foi anulado e ademáis expulsaronlle a un xogador por protestar, pero aínda con dez foron a polo tanto da victoria e conseguírono. Os dous goles foi en posición dubidosa.
Por parte local tan so resaltar unha ocasión de Gogas que parou o porteiro. Os de Carballo xogaron con Reina, Palas (Esteban 80´), Rubén, Totti, Gonza, Beto, Marcos Novo (Lucho 85´), Fabio (Alex Montero 65´), Chungui, Borja (Santalla 75´) e Gogas.

Palas e Fabio completarán a lista dun CD As Pontes que mañá so poderá contar con 14 xogadores en Ordes, e ademáis o segundo equipo tamén se xoga a salvación.
Complicase moito a vida o equipo azul pois está décimo con 40 puntos, a so 7 dos postos de descenso con conco xornadas por xogar, e por riba a vindeira semana visitan a un Racing Vilalbés que se xoga o ascenso e a demáis quererá desquitarse do 1-0 da ida.
Gardouse un minuto de silencio polo falecemento de Manolo Cayetano, e polo falecemento do pai do futbolista do As Pontes, Kata.