LIGA GALEGA XUVENIL: CD AS PONTES 3 – C. ATLÉTICO FÁTIMA 0

Importante vitoria do equipo azul ante o cadro santiagués por 3 a 0, tras chegar ó descanso co 1-0 no marcador.
Puido adiantar ós locais Criado, pero o seu remate de cabeza vaise un pouco alto, pero ós 10 minutos o brasileño Magi situaba por diante ós ponteses. Mediado o primeiro tempo ocasión para o Fátima.
Os santiagueses tiveron outra ocasión no segundo tempo pero no último cuarto de hora, dous goles consecutivos, un gran tanto de Magi, e un penalti anotado por Javi outorgaronlle os tres puntos ós locais.
Pouco antes de rematar puideron marcar o da honra os branquiverdes pero Krikry estivo providencial.
Os de Carballo sitúanse sextos con nove puntos, e a vindeira semana visitan ó Boiro que é undécimo con cinco, un complicado campo do que hai que tentar traer algo positivo. Seguen arriba Caranza con 15 e O Val con 13.

Xogaron polos locais Krikry, Gonza, Rubén (Jandro 83´), Darío, Diego (Saviola 79´), Esteban, Dani (Tiny 75´), Alex, Magi (Adrián 79´), Javi, Sergio.
Polos visitantes Óscar, Francisco, Martín, Rubén, Gonzalo, Adrián, Javi (Miguel 69´), Tomé, Viqueira, Alejandro, Vigo (Exposito 69´).
Arbitrou o colexiado Alberto Martínez Míguez, do Colexio de Ferrol.