O Esteo 5 – Calotoloyo 3

Importante vitoria do Esteo perante o Calotoloyo Sarria, por 5 goles a tres. Ó descanso os visitantes gañaban por 2-3. Boa entrada no pavillón da Fraga, con máis de 200 espectadores nas gradas.

O ESTEO FS: Ito, Jaime, Fran, Pellón, Rubi ?cinco inicial- Sergio e Gerardo.
CALOTOLOYO: Luis, Josito, Marcos, Javi, Canas ?cinco inicial- Jairo, Vázquez e Diéguez.
ÁRBITROS: José Mª Martín e Daniel González (Ferrol). Amoestaron a Fran, Pellón e Cabanas.
GOLES: Min. 4 (0-1), Josito. Min. 8 (1-1), Pellón. Min. 11 (1-2), Vázquez. Min. 16 (1-3), Marcos. Min. 18 (2-3), Rubi. Min. 23 (3-3), Jaime. Min. 31 (4-3), Fran. Min. 38 (5-3) Fran.
COMENTARIO: Pese ó mal estado da pista do pavillón pontés, que se atopaba moi esvaradía (resbaladiza), os xogadores dos dous equipos sobrepuxéronse a este hándicap e ofreceron un bonito e entretido partido. Gustou o conxunto lugués, que lle puxo moi difícil o partido ós ponteses, e así na primeira parte puxéronse cun inquietante 1-3 que facía pensar en partidos anteriores vistos no municipal da Fraga. Sen embargo, nesta ocasión non apareceu a paxara dos locais e foron remontando o marcador adverso para alzarse ó final con tres importantes puntos que lle permiten seguir nos postos de cabeza.