RESULTADOS CD AS PONTES SEMANA 27-28 ABRIL

Vitorias de Feminino, Xuvenil, Alevín A e Benxamín A

FEMININO
CD AS PONTES-EUME DEPORTIVO (9-0. Carlota Pena 2, Paula Castro 2, Paula Baamonde, Yolanda Ares, Noelia Ameneiro, Xeila Adega, pp)

Contundente goleada do Feminino, 9-0 ante o Eume. Son cuartas con 60 puntos antes de visitar ó Cariño, terceiro con 63. Xogaron Leti, Yoli, Nuria, Indira, Noelia, Nerea, Xeila, Paula Castro, Carlota, Paula Baamonde, Uxía, Carolina Paz.

XUVENIL
CD AS PONTES-SCDR GALICIA DE CARANZA B (1-0. Josiño)

Vitoria do Xuvenil ante o Caranza B con un tanto de Josiño nos últimos minutos. Xa matemáticamente segundos con 49 puntos, despiden a Liga ante o Meirás, quinto. Xogaron Lino, Fraga (Xosé), David, Pablo, Bruno, Breijo (Vilela), Alex (Carlos), David (Chema), Cristian (Óscar), Dani, Andrés.

Resaltar que Lino, Andrés e Josiño xogaban hoxe o seu derradeiro partido no Campo do Poboado coas categorías inferiores do CD As Pontes, pois son os únicos tres integrantes da xeneración de 1999 que pasaron por todas as categorías do clube e continuaron ata este último ano de Xuvenil.

CADETE
CD AS PONTES-EFB AMISTADE DE MEIRÁS (0-3)
CD NARÓN A-CD AS PONTES (2-1. Vicente Iglesias)

Son oitavos con 20 puntos antes de rematar a Liga recibindo ó Eume, segundo con 45.

INFANTIL
SD RÁPIDO DE NEDA-CD AS PONTES (2-1)

Son quintos con 39 puntos, antes de rematar a Liga recibindo ó Portuarios, terceiro con 45

ALEVÍN
CD AS PONTES A-SDR NUMANCIA DE ARES (6-2)

Son cuartos con 32 puntos antes de rematar a Liga visitando ó Ferrol C, terceiro con 38.

CD AS PONTES B-SRD PORTUARIOS (1-1)

Son undécimos con 12 puntos antes de visitar ó segundo, Cebarca.

BENXAMÍN
CD AS PONTES A-SDC GALICIA DE MUGARDOS (6-1)

Son quintos con 34 puntos antes de rematar a Liga visitando ó Perlío, cuarto coa mesma puntuación.

SDCR NARÓN O FREIXO B-CD AS PONTES B (4-0)

Son quintos con 30 puntos, antes de rematar a Liga recibindo ó Perlío B, décimo con 3.

PREBENXAMÍN
SCDR ÁNIMAS-CD AS PONTES A (3-2)

Son cuartos con 25 puntos antes de despedir a Liga recibindo ó xa campión Caranza C

CD AS PONTES B-SDCR NARÓN O FREIXO B (2-5)

Cuartos con dúas vitorias e unha derrota na próxima xornada visitan ó Ferrol B, sexto.