SEGUNDA DIVISIÓN B. O ESTEO FS 7 – RIBEIRA DE PIQUÍN FS 5

Partido este sábado á tarde no Pavillón Municipal

Importante vitoria do Esteo ante un rival directo como o Ribeira de Piquín nun duelo moi igualado que non se resolveu ata os últimos minutos.
Tras chegar ao descanso 3-2, despegouse un pouco o cadro local co 5-3, tras un golazo de Jandro pola escadra e un moi bo de Jhony que pica o balón ante a saída do porteiro.
Co porteiro xogador os visitantes ampliaron ata un 7-3 que parecía definitivo, Héctor aproveitou un balón morto dentro da área, e Jandro marca tras varios regates,
Pero nin moito menos estaba o partido resolto porque os lucenses recurtaron ata o 7-5 definitivo co cinco para catro, pero non houbo tempo para máis.
Os ponteses son quintos pola cola, o primeiro dos salvados, pero con 32 puntos e cun colchón de sete sobre o Sala Ourense, que ten un encontro menos a disputar este domingo, iso, si.

E terán que seguir sufrindo os de Senen e Fran cun plantel de apenas seis xogadores voluntariosos acompañados polos rapaciños da canteira. Jandro anotou hoxe o seu gol número 40 nesta Liga.

7-5, Gabri (39´).

Incidencias. Amarelas a Cokito, Jhony, Troncho, Fran; Rubas, Regueiro, David. Uns 150 espectadores no Pavillón Municipal, moitos visitantes.