SEGUNDA DIVISIÓN B. O ESTEO FS-CD UNIVERSIDAD DE VALLADOLID (2-2)

O Esteo rescata un punto en Fene nos derradeiros instantes

Décimo encontro consecutivo do Esteo a domicilio, que nesta ocasión tivo que desprazarse nin máis nin menos que a Concello de Fene, que exerceu de acolledor anfitrión, ao coqueto Pavillón da Xunqueira en San Valentín.

Pese a comezar adiantandose cun tanto de Jhony, pronto empataban os vallisoletanos, e tras varias comprometidas perdas de balón en defensa, volteaban o marcador os visitantes antes do descanso, e gracias que Failde parou un man a man.

Na segunda metade os ponteses buscaron en todo momento rescatar algún punto e lograrono cun tanto de Jandro a dous minutos do final, facendo boa a importante vitoria a semana pasada 3-4 en Pontevedra.

Son cuartos pola cola con 11 puntos antes da importante visita ao Ribeira a vindeira semana.

O ESTEO FS. MFailde, Guillán, Héctor, Alberto, Troncho – Cokito, Jhony, Jandro, JFailde, Dani.

CD UNIVERSIDAD DE VALLADOLID. Rubén, Picolo, Javi, Antolín, Nacho – Aaron, Clemente, Víctor, Iván, Adrián.

GOLES. 1-0, Jhony (5´), 1-1, Antolín (8´), 1-2, Clemente (18´). 2-2, Jandro (38´).

Incidencias. Amarelas a Troncho e Víctor. Uns 50 espectadores no Pavillón da Xunqueira.