SEGUNDA REXIONAL: CD AS PONTES 0 CULTURAL MANIÑOS 0

Empate a 0-0 no encontro disputado hoxe á tarde no Campo Anexo Jose entre o segundo equipo pontés e o cadro de Fene.
De valioso se pode calificar o punto dado que o conxunto local tivo que xogar ata 60 minutos cun xogador menos.
No minuto 32´ da primeira metade produxose a xogada clave do encontro cando o colexiado expulsaba rigurosamenete a Borja tras protestar deixando con dez ós seus compañeiros.
A pesar de xogar cun futbolista menos os azuis tiveron varias ocasións no segundo tempo, un disparo lonxano de Púas, un cabezazo hacia atrás de Fran, Donapetry que se traba en boca de gol, e un zapatazo de Guille e unha falta de Hugo Gegundez sacadas in extremis polo porteiro.
Si se sufriu por momentos, e os visitantes tamén tiveron as súas, pero a gran presencia de Iván González na porta mantivo o casilleiro a ceros.
Pouco máis se lle pode pedir hoxe ó cadro de Calpita, ante o terceiro clasificado e tan limitado de existencias no plantel, sen embargo queda nunha delicada situación, habendo dous descensos directos e renqueantes Cariño e Eume na Primeira Autonómica, o As Pontes é penúltimo con 16 puntos empatado co Barallobre, pero Somozas B e Neda están a catro puntos, e Narón BP e San Sadurniño a seis.
Unha auténtica final terán o próximo domingo na súa visita ó Somozas B ó que necesitarán gañar nun duelo de rivalidade.
Xogaron polos de Calpita Iván, Antón (Palas 70´), Alex Antón, Carlos, Fran, Donapetry, Xabi Pellón (Hugo Gegundez 50´), Danilo (Guille 45´), Borja, Fernando e Púas.