TERCEIRA DIVISIÓN CORUÑA-FERROL-LUGO. SERVICIO MÓVIL CB AS PONTES 65 – COSTA ÁRTABRA 61.

Victoria pontesa no derbi desta mañá no Pavillón Monte Caxado

Triunfo pontés no derbi vivido este sábado á mañá no Monte Caxado. Encontro moi igualado ante o líder no que os tres primeiros cuartos remataron 17-16, 33-34 e 50-52.

Pero no último cuarto o cadro local chegou a poñerse 62-54 faltando minuto e medio, pero os visitantes lograron achegarse 62-61 e con posesión do balón.

So co 65-61 anotado co tempo cumprido foi cando os ponteses celebraron a vitoria e, ao contrario que nalguns encontros anteriores, por fin resultaron triunfadores nun partido con final apretado.

Destacar os 28 puntos de Yago Otero, o 43% do conxunto pontés, ante o líder ferrolán que suma a súa segunda derrota e leva 11-2, si ben é certo que La Goleta de Betanzos está 10-0 con tres encontros menos.

Terceiro un As Pontes, con 6 vitorias e 7 derrotas, que na vindeira xornada visitará ao Laracha, cuarto clasificado.