TERCEIRA REXIONAL. CD AS PONTES 11 LIBUNCA SD 0

Partido sen moita historia o disputado hoxe á tarde no Campo Anexo Jose, con marcador de 11 a 0 a prol dos locais.
Rápidamente se poñían con 3 a 0 no marcador ós 10 minutos e os azuis sentenciaban o encontro. A primeira metade acabou con 8 a 0, Pedro (3), Borja (3) e Adrián Criado (2), un de falta e outro de penalti. Resaltar un tiro ó poste de Púas e un gol mal anulado a Pedro.
O segundo tempo sobrou,a pesar de todo os visitantes non se renderon e fixeron traballar a Juan, pois de medio pra arriba formaban un conxunto máis que aceptable, pero este salvou algunha ocasión e incluso o poste evitou o tanto da honra. Fernando que saiu no segundo tempo tivo tres boas ocasións pero hoxe non estivo atinado de cara a gol. Nos últimos minutos tres tantos máis, o gran Junior chegando desde atrás, Púas de vaselina e Pedro que facía o cuarto particular, poker, ata poñer no marcador o 11-0 definitivo. Ademáis Moyá mandou unha falta lonxana ó longueiro.
Tres puntos en definitiva pra o segundo equipo do As Pontes, que suma 48 na terceira posición, pero os rivais de arriba non floxean e Caranza ten 53 e Miño 49, si pinchou o cuarto, Estrella de Narón que empatou a 1-1 co Xuventude de Cabanas e agora ten 43.

A semana que ven os locais terán un complicado desprazamento a Ferrol pra enfrontarse ó Canido.
Calpita xogou con Juan, Hugo, Mourín (Iván 45´), Carlos, Fran, Púas, Junior, Danilo (Alex Antón 65´), Borja (Fernando 45´), Adrián Criado (Moyá 45´) e Pedro.
Goles: 1-0, Criado, 2-0, Pedro, 3-0, Borja, 4-0, Criado, de penalti, 5-0, Pedro, 6-0, Pedro, 7-0, Borja, 8-0, Borja. 9-0, Junior, 10-0 Púas, 11-0, Pedro.