3ª DIVISIÓN DE FÚTBOL SALA (Fase de ascenso): CONCELLO DE TRABADA – O ESTEO FS (3-4)

Escudo-O-Esteo.jpgSufrida vitoria do Esteo na súa visita a Trabada, nun partido que dominou máis, pero que non soubo aproveitar as boas ocasións de gol, sobre todo na segunda parte o que lle suporía distanciarse no marcador. No primeiro tempo o xogo estivo máis igualado con moito respecto por parte dos dous equipos. No minuto tres Mario adiantaba ós locais e no once Pellón, de falta directa, lograba o empate e tres minutos despois Bolly, nunha gran xogada, conseguía o segundo para os ponteses, resultado co que se chegou ó descanso. Na segunda parte o cadro pontés saíu a por todas e creou moitas ocasións para marcar. Sen embargo sería o Trabada quen lograba o empate de falta por obra de Mario. A saque de esquina, Fran establecía de novo a vantaxe para os ponteses e a dous minutos para o final Vijande conseguía empatar para o seu equipo. O Esteo arriscou máis nos minutos finais na procura dos tres puntos, que logrou Bolly a un minuto do final establecendo o 3-4 definitivo. Un resultado que lle permite ós ponteses continuar na segunda praza tras o líder Bembrive, que nesta xornada goleou ó Vilamartín en Vigo.

CONCELLO TRABADA: Maelo, Bruno, Mario, Víctor, Xoel –cinco inicial- Vijande, Adrián, Juchi e Javi.
O ESTEO FS: Niceto, Pellón, Fran, Gerardo, Rubi –cinco inicial- Gerveno, Bolly, Chavo, Choto e Pelu.
ÁRBITROS: Trebolle González e Castro Bermúdez, de Lugo. Amoestaron a Victor, Adrián, Bruno, Bolly e Choto.
GOLES: Min. 3 (1-0), Mario. Min. 11 (1-1), Pellón. Min. 14 (1-2), Bolly. Min. 26 (2-2), Mario. Min. 30 (2-3), Fran. Min. 38 (3-3), Vijande. Min. 39 (3-4), Bolly.
INCIDENCIAS: Partido da oitava xornada da fase de ascenso a Segunda División B disputado no pavillón municipal de Trabada ante medio cento de espectadores.