PREFERENTE NORTE. CD AS PONTES 1 – SD RESIDENCIA DE LUGO 1

O As Pontes remata a primeira volta con 13 puntos

Reparto de puntos no encontro desputado este mércores no Campo de O Poboado, con dúas partes ben diferenciadas.

Na primeira de dominio lucense, por certo, co mítico Poratti aos seus 42 no campo, que se adiantaron cun bo tanto pola escadra de Xabi, de disparo dende o borde da área, e outro xogador visitante en posición inmellorable na área pequena colocou en exceso e o balón marchou a rentes do pau.

No segundo período foron os ponteses os que levaron o peso do partido e empataron por mediación de Aitor Moreda e cun cuarto de hora por diante buscaron o segundo nos minutos finais embotellando ao cadro visitante pero ao final houbo reparto de puntos.

O As Pontes remata a primeira volta con 13 puntos, e coa fusión dos dous grupos, momentáneamente estaría cinco puntos por riba dos seis descendidos. Próxima xornada reciben ao San Tirso de Abegondo, que suma 19.

Primeiro empate no Poboado entre ambos co referente do 5-0 da 2017-18. Xogaron Paco, David (Jaime 68´), Alberto, Vilela, Montes, Traba, Brais (Edgar 68´), Toni, Moreda, Sergio, Bellas.