TERCEIRA DIVISIÓN CORUÑA-FERROL-LUGO. SERVICIO MÓVIL CB AS PONTES 78 – CB LARACHA TIBAR 65.

Partido este domingo á mañá no Monte Caxado

Consegue en tempo real avisos de novos artigos no teu dispositivo, subscribete agora.

Boa vitoria, a cuarta da tempada, do equipo pontés de baloncesto, que foi superior ao cadro larachés no encontro disputado este domingo á mañá no Monte Caxado.

Comenzaron os locais marchandose 20-9 no primeiro cuarto, e ao descanso chegouse cun máis axustado 39-31. No terceiro cuarto aguantaban por diante os locais 58-50, e xa se acabaron descolgando nos derradeiros minutos ata os trece puntos de vantaxe definitivos.

O máximo anotador local foi Diego Orejas con 16 puntos, por 24 do visitante Breixo Enríquez. Con catro vitorias e dúas derrotas pechan a primeira volta recibindo ao Cambre B.