O AS PONTES-74 LOGROU A COPA DE VETERANOS DE FÚTBOL-7 DE AS PONTES

O equipo de As Pontes 74 logrou a copa de fútbol-7 de veteranos de As Pontes ó impoñerse por 2-0 na final ó Santaballés. O encontro estivo moi disputado, aínda que o As Pontes 74 dominou máis e tivo máis ocasións para marcar. Ó descanso chegouse co empate inicial de cero a cero. Ós dous minutos do segundo tempo Paz inauguraba o marcador e dez minutos despois establecía, de cabeza, o segundo tanto para o seu equipo, resultado que ó final sería o definitivo.
Xogaron polo As Pontes 74: Pellón, Fran Pena, Paz, Víctor, Paulino, Raúl, Roca, Xos Min, Julio, Fran Lamas e Dasilva. O Santaballés aliñou a Santi, Basoa, Guilermo, Jo, Pedrito, Felipe, Fernando, Lozano, Picos e Rego.
Pola mañá disputáronse as semifinais. As Pontes 74 venceu a Farmavida por 2-1, con goles de Marco Roca, en dúas ocasións, e Javi Franco. O enfrontamento entre Santaballés e Xuntanza rematou con empate a un gol (tantos de Lozano e Alberto) e na quenda de penaltis o Santaballés pasou á final.