COPA DE GALICIA. ACADEMIA RED BLUE 5 CORUÑA FS-O ESTEO FS (2-6)

O equipo pontés clasificase para oitavos de final

O Esteo estreouse este domingo en competición oficial na campaña 2019-20, e fíxoo na Copa de Galicia ante o Academia Red Blue 5 Coruña, gañando por 2-6, con tres tantos de Jacobo, e un de Matos, Pana e Dani.

Pero non foi un partido doado, a pesar do marcador, e de feito chegouse 0-0 ao descanso, e a pesar de poñerse 0-2, os locais chegaron a empatar, non resolvendose a eliminatoria ata os últimos cinco minutos.

Na seguinte fase enfrontarase ao Cidade de Narón, que gañou 1-3 en Outeiro de Rei, e o vencedor xogará co Parrulo en cuartos.

FICHA TÉCNICA:

Academia Red Blue 5 Coruña FS: Alfonso, Hermida, Chema, Guille, Pena – cinco inicial – Alex, Víctor, Fernando, Moscoso, Ramudo, Seijal, Carnota.

O ESTEO FS: Javichu, Cokito, Héctor, Troncho, Matos – cinco inicial – Jacobo, Rober, Dani, Martín, Pana.

GOLES: 0-1, Jacobo (21´), 0-2, Matos (26´), 1-2, Chema (32´), 2-2, Moscoso (33´), 2-3, Jacobo (35´), 2-4, Jacobo (36´), 2-5, Pana (39´), 2-6, Dani (40´).

ÁRBITROS: Mella Brea, Castro Rodríguez, Piñeiro Rivas (A Coruña). Amarelas a Alfonso, Hermida, Cokito, Rober, Javichu. Expulsaron ao local Ramudo.