CLUB DEPORTIVO AS PONTES 2016/17: RESULTADOS 31-MARZO / 1-2 / ABRIL /2017

Vitorias do Feminino, Infantil, os equipos Alevíns, Benxamíns, e Prebenxamín B.

TERCEIRA DIVISIÓN 2016/17 (32ª xornada)
CLUB RÁPIDO DE BOUZAS – C.D. AS PONTES (2-0)

O primeiro equipo perdeu na súa visita a Vigo, 2-0. A pesar de xogar contra o segundo clasificado, os da Vila de Bouzas tardaron moito en abrir o marcador, por medio de Youssef, e xa co tempo cumrpido Jesús Varela firmaba a sentenza.

O As Pontes segue cos 21 puntos antes de recibir ó Choco. Xogaron Paco, Criado, Buyo, Edi, Prieto, Rubio (Caique 63´), Ramos (David 83´), Núñez, Fran, Marcote (Samu 75´) e Pardo.

LIGA FEMININA F-8 (Ferrol)
CD AS PONTES – EUME DEPORTIVO (3-2)

Vitoria pola mínima do equipo feminino ante o Eume, 3-2. Pese a que Carolina adiantaba ás de Pontedeume, Xeila e despois Carlota, vixéximo tanto da tempada, remontaban antes do descanso. Antía empataba trala reanudación, pero Paula Baamonde establecía o 3-2 definitivo, co seu décimo gol da tempada.

Cuartas con 61 puntos, visitan ó oitavo Perlío. Xogaron Leti, Noelia Santalla, Nuria, Noelia Ameneiro, Xeila, Puala Castro, Carlota, Paula Baamonde, Yaiza e Alba.

1ª AUTONÓMICA XUVENIL 2ª Fase (Grupo 4º)
GALICIA SDC MUGARDOS – CD AS PONTES (3-2)

Derrota do Xuvenil en Mugardos 3-2, co que ten moi complicado poder xogar a fase de ascenso como segundo clasificado. Adiantou Jose ós locais, e a pesar do empate de Cristian, Álvaro voltaba a poñer por diante ós verdes antes do descanso. Casas empataba no inicio do segundo período, pero no tramo final outro tanto de Jose establecía o 3-2 defintivo.

Son terceiros con 34 puntos, a catro do Eume, equipo que visita o Poboado a vindeira semana. Xogaron Lino, Fraga, Pita, Bruno, Unai, Chema, Iago, Jaime, Cristian, Casas, Josiño, entrando no segundo tempo Alex Barro e Manuel Romero.

1ª AUTONÓMICA CADETE 2ª Fase (Grupo 4º)
CD AS PONTES – CD NARÓN “B” (0-1)

Derrota do Cadete 0-1 ante o Narón B. O conxunto de Rubén Pardo recibiu un tanto de Alejandro ó pouco do comezo e non puideron darlle a volta ó tanteador.

Sétimos con 20 puntos, visitan ó colista con dous empates, Amistade de Meirás. Xogaron Edgar, Eyob, Nono, Santi, Antonio, Antón Paz, Juan, Jose, Vicente, Xan, Brais, entrando despois Xavi, Xoel, Joan e Azoin.

1ª AUTONÓMICA INFANTIL 2ª Fase (Grupo 4º)
CD AS PONTES – NUMANCIA DE ARES (3-2)

Vitoria do Infantil 3-2 ante o Numancia de Ares. Dous tantos de Jandro ó pouco de comezar o encontro facían presaxiar un cómodo triunfo, pero Óscar e Marcos empataban o partido. Un gol de Eloy Galdo daba os tres puntos.

Terceiros con 26 puntos, visitan ó Galicia de Mugardos, segundo. Xogaron Mario Regueiro, Eloy, Xose, Alejandro, Samuel, Dani, Xoel, Jandro, Manuel, Hugo, Sergio Hermida, saíndo no segundo tempo, Anxo, Iván e Rubén.

CATEGORÍA ALEVÍN (2ª Fase)
CD AS PONTES – GALICIA DE CARANZA (5-2)
R. FERROL “C” – CD AS PONTES “B” (3-5)

Vitoria do Alevín A 5-2 ante o Galicia de Caranza, dous tantos de Alex Montero, e un de David Cendán, Billal Belhaj, e outro en propia meta. Segundos con 34 puntos visitan ó Galicia de Mugardos, cuarto. Triunfo do Alevín B 3-5 en Ferrol, tres tantos de Anxo Blanco, un de Xandre Fernández, e outro en propia meta. Sextos con 18 puntos, reciben ó Narón O Freixo B, terceiro.

CATEGORÍA BENXAMÍN (2ª Fase)
CD AS PONTES – SD O VAL “B” (13-0)
AD MIÑO – CD AS PONTES “B” (2-5)

O Benxamín A venceu 13-0 ó Val B, con cinco tantos de Adrián Díaz, tres de Diego Lozano, dous de Sergio Vázquez, un de Destaw Pellón, Alejandro Leal, e outro en propia meta. Lideran con 36 puntos, antes de visitar ó Rápido de Neda, cuarto. Vitoria do Benxamín B 2-5 en Miño, tres tantos de Xalo González, e un de Xoel Vigo e Nicolás Meizoso. Son sextos con 17 puntos, antes de recibir ó Ánimas B, sétimo.

CATEGORÍA PREBENXAMÍN (2ª Fase)
SDCR NARÓN O FREIXO – CD AS PONTES (6-1)
CD AS PONTES “B” – CEDEIRA SD (3-1)

Derrota do Prebenxamín A 6-1 na casa do líder, Narón O Freixo que gañou con contundencia con catro tantos consecutivos de Diego Amado, un de Iván e Aarón, anotando Nacho Villasuso o tanto da honra. Terceiros con 28 puntos, reciben ó Rápido de Neda, quinto. Triunfo do Prebenxamín B 3-1 ante o Cedeira, dous tantos de Xoel Galego e un de David Otero. Cuartos con 31 puntos, visitan ó quinto, Racing de Ferrol C.