CLUB DEPORTIVO AS PONTES RESULTADOS 16-17 / SETEMBRO / 2016

Vitoria do equipo feminino e derrotas do xuvenil e cadete.

LIGA FEMININA F-8 (Ferrol)
SDC GALICIA DE MUGARDOS – CD AS PONTES (2-3)

Boa e sufrida vitoria, con remontada incluida, do equipo feminino pontés, ante o Galicia de Mugardos, 2-3. As mugardesas marchaban ó descanso con 2-0, con tantos de Sarai e Sheila, xusto no inicio e no final do primeiro tempo. Pero no segundo, dous tantos de Carlota, e un de Yara preto do final deronlle os tres puntos ás de Julio Montero, sitúandose cuartas con seis puntos, recibindo a próxima fin de semana á Cultural Maniños, equipo que marcha líder coa frioleira de 25 goles a favor por ningún en contra, e que ademáis querrá vingarse da derrota nos penaltis na Copa Afaco de fai apenas tres meses.
Xogaron Xeila de porteira, Yolanda, Nuria, Indira, Noelia Ameneiro, Noelia Santalla, Paula Castro, Carlota, Uxía, Vicky, Carolina e Yara.

1ª AUTONÓMICA XUVENIL 1ª FASE (Grupo A)
SRD NUMANCIA DE ARES – CD AS PONTES (2-0)

Comezou a Liga con derrota o Xuvenil, 2-0, contra o equipo que foi campión o ano anterior, o Numancia de Ares. Os da terra do gran Marcelino adiantáronse pronto con goles de Raúl e Antón e o marcador xa non se moveu. Primeiro partido en O Poboado a próxima xornada contra O Val B, que empatou no seu estreo 2-2 ante o Cariño.
Xogaron Lino, Iago, David, Fraga, Bruno, Unai, Carlos, Pita, Cazás, Casas, Josiño, entrando no segundo tempo Manuel, Alex Barro, Meidan, Manuel e Criado.

1ª AUTONÓMICA CADETE 1ª FASE (Grupo B)
CD AS PONTES – SCDR GALICIA DE CARANZA B (1-8)

Derrota do Cadete 1-8 ante o Galicia de Caranza B. Os de Rubén Pardo, sen embargo, comezaron adiantándose no marcador por medio de Xan, o que supoñía ademais, o seu primeiro tanto da tempada, pero sen embargo, os de Caranza xa marcharon 1-3 ó descanso, redondeando o tanteador no segundo tempo, o que lles da o liderato momentáneo xunto ó Eume. Próxima xornada visitan ó Miño, equipo que ten 7 puntos.
Xogaron Andrei, Eyob, Xavi, Nono, Santi, Antón, Adrián, Jose, Vicente, Xan, Joan, e despois entraron Juan, Azoin, Xoel, Jorge e Mohamed.