O As Pontes Cadete Campión de Liga

O As Pontes Cadete conquistou esta mañá en Ares o título de Liga logo de vencer ó Numancia por 0 goles a 9. Necesitaban os tres puntos os ponteses e saíron desde o principio a pola vitoria, e de feito adiantaronse no minuto 6´ por medio de Alex Cabarcos, anque antes deste tanto xa dispuxeran de dúas boas ocasións. Os azuis sentenciaron o encontro e o título na primeira metade tralo 0-5 co que se chegou ó descanso cos goles de Rubén (10´), Chungui (17´34´) e Gogas (23´). Sen embargo, na segunda metade, coa Liga conquistada e con Calpìta dando descanso ós xogadores máis resolutivos, o As Pontes seguiu dando un recital e redondeou o marcador con catro goles máis, Chungui (44´), Gogas (55´), Manu, de penalti (72´) e Darío (78´), que puido marcar outro gol máis pero o balón petou no pau. En definitiva, brillante triunfo da canteira do CD As Pontes que suma o seu segundo título do ano tralo conquistado hai unhas semanas do equipo alevín, que tamén gañou a Liga. Triunfo de gran nivel tendo en conta o disputada que estivo a competición, que ata tres equipos, os mellores da categoría, chegaron á última xornada con posibilidades de gañar o título, pero definitivamente a copa viaxou a As Pontes que sacou un punto de ventaxa ó Galicia de Caranza, segundo, e tres ó Cebraca, terceiro. O mentor destes rapaces, Calpita, alineou neste encontro a Beto (Cristian 64´), Samu (Isma 40´), Simón, Toti, Diego, Rubén (Darío 53´), Juan, Chungui (Pita 70´), Gogas(Capela 70´), Alex Cabarcos e Manu. Ó redor de 100 espectadores de As Pontes acudiron a animar ós rapaces a Ares nunha mañá soleada e fresca.