RESULTADOS CD AS PONTES 11-12 XANEIRO

Triunfos do Feminino, Cadete, Alevín A, Benxamín A e Prebenxamín B

FEMININO
CD AS PONTES-CCRD PERLÍO (1-0)

Vitoria do equipo feminino ante o Perlío cun solitario tanto de Paula Castro, iso si, golazo, pois a xogadora pontesa colleu o balón botando e dende fóra da área lanzou un zapatazo que se lle colou por riba á porteira de Fene que nada puido facer.

Novenas con 15 puntos antes de visitar á Capela, un posto e seis puntos por riba. Xogaron Alba, Yoli, Carolina Paz, Indira, Noelia, Carolina Rodríguez, Xeila, Paula Castro, Carlota, Paula Baamonde, Yara e Lucía.

XUVENIL A
CD AS PONTES-ATLÉTICO CORUÑA MONTAÑEROS CF (1-1)

Empate do Xuvenil pontés de Liga Galega ante o Montañeros no debut de Iván Rodríguez no banquiño, e iso que Jandro adiantaba ós azuis ó pouco do comezo pero antes do descanso empataron os visitantes.

No segundo tempo non se moveu o marcador e o As Pontes segue decimoquinto con 15 puntos antes de visitar ó líder EF Lalín.

Xogaron Nesi, Pablo, David, Matías, Breijo, Edgar, Carlos, Vilela, Brais, Chema, Jandro e despois Miguel, Cristian, Fraga e David.

XUVENIL B
CF SAN SADURNIÑO-CD AS PONTES B (3-2)

Derrota do Xuvenil B nun encontro no que se chegou a poñer por diante por dúas veces, con tantos de Alex Barro e Vicente, pero que acabaron levándose nos últimos minutos os alaranxados.

Quintos con seis puntos na vindeira xornada reciben ó Ortigueira, que ten un. Xogaron Edgar, Nono, Xan, Santi, Antonio, Jose, Blanco, Vicente, Mateo, Elías, Alex Barro, e despois Derick, Antón, Xoel, Brais e Mohamed.

CADETE
CD NARÓN B-CD AS PONTES (0-2)

Boa vitoria do cadete pontés con dous tantos de Joan Tembrás, un en cada tempo.  Son cuartos con 15 puntos antes de visitar ó Neda, sexto con 12.

Xogaron Mario Regueiro, Eloy, Xose, Riobo, Mario Fraga, Jandro, Luis, Hugo, Joan, Xoel, Adrián Piñón, e despois Samuel, Dani, Adrián Bellas, Sergio e Íker.

INFANTIL
RACING SAN PEDRO-CD AS PONTES (3-2)

Derrota do Infantil 3-2 na súa visita a Ferrol, goles de Antón Varela e Anxo Rey. Son cuartos con 9 puntos antes de recibir ó Narón o Freixo B, que ten a mesma puntuación.

Xogaron Hugo, Sergio, Antón, David, Anxo Rey, Carlos, Israel, Ángel, Anxo Blanco, Ali, Diego, Augusto, Pablo, Bruno, Yeray e Iago.

ALEVÍN
CD CARIÑO-CD AS PONTES A (0-5)
CD AS PONTES B-EUME DEPORTIVO B (1-4)

Triunfo 0-5 do Alevín A en Cariño, con tantos de Nico Meizoso, Destaw Pellón, Miguel Dopico, Sergio Vázquez e Diego Lozano. Son quintos con 6 puntos e reciben ó Ánimas BE, que ten tres. Derrota 1-4 do Alevín B, gol de Xalo González, aínda sen  puntuar, visitan ó Ortigueira, cuarto con 7 puntos.

BENXAMÍN
CD AS PONTES A-ORTIGUEIRA FC B (3-0)
NUMANCIA DE ARES CF-CD AS PONTES B (4-3)

Vitoria do Benxamín A 3-0 con tantos de Íker Ares, Alex Basanta, Felipe Riveira, e líderes con 12 puntos reciben ó colista sen puntuar Ánimas. Derrota do Benxamín B en Ares 4-3, goles de Xoel Galego (2) e Brais Varela. Son sextos con 6 puntos, antes de visitar ó Miño, terceiro con 9.

PREBENXAMÍN
CD AS PONTES A (DESCANSA)
ÁNIMAS SCDR-CD AS PONTES B (1-8)

Moi ben ó Prebenxamín B que gañou 1-8 en Ferrol, tantos de Ander Blanco (2), Hugo Carballo (2), Pau Jorrin, Daniel Peña, Adrián Ameneiro e Daniel Corral, e marchan líderes con 10 puntos descansando na vindeira xornada.