SEGUNDA DIVISIÓN B DE FÚTBOL SALA. CD UNIVERSIDAD DE VALLADOLID-O ESTEO FS (6-1)

Segunda derrota do equipo pontés que marcha na antepenúltima posición

O equipo pontés de fútbol sala do Esteo caeu na súa visita a Valladolid por 6-1, chegando 2-0 ó descanso.

O conxunto local viña de perder 4-1 co Noia, e ó primeiro minuto de partido xa gañaban 2-0, e a pesar dos intentos do Esteo, ese foi o resultado co que se chegou ó descanso.

Ó pouco do comezo do segundo tempo chegaba o 3-0, e aínda que no Esteo tentabano con xogo de cinco e situaban o 4-1 no marcador, no tramo final os vallisoletanos anotaban dous goles máis que poñían o 6-1 definitivo.

O equipo pontés acabou notando que o equipo local tivese doce xogadores, por tan so dous cambios do equipo pontés, que tivo tres baixas de última hora.

Na vindeira xornada na Fraga os de Javi saaa reciben ó Cuélllar, que ten un punto tras empatar 3-3 con Tres Cuñados, e perder 2-3 co Noia.

Os ponteses están na parte baixa da táboa, xunto ó resto de equipos que aínda non conseguiron puntuar, Boal, San José e Atlético Benavente.