SEGUNDA DIVISIÓN “B” DE FÚTBOL SALA. FS CUÉLLAR – O ESTEO FS. (4-2)

O equipo pontés, lastrado polas baixas, perdeu nos derradeiros minutos no seu desprazamento a Castela León.

O Esteo pontés de fútbol sala perdeu na súa visita ó cuarto clasificado, Cuéllar, por 4-2.

Os locais comezaban adiantándose mediado o primeiro tempo, nun balón no que Isma quedou só e regateou a Iván. Tamén houbo un tiro ó poste de Lulas.

No segundo tempo, Jaco empataba tras xogada persoal, pero pouco despois era Javito quen quedaba só ante Iván e marcaba tras doble disparo. Pero tras un gran xogada de Jaco, Gerardo establecía o 2-2.

Foi nos dous últimos minutos, con un Esteo moi xusto e canso, apenas xogaron seis xogadores mailo xuvenil Pablo, que obtiñan a vitoria os locais, tralo gol de Pablo de falta e con porteiro xogador os visitantes outra vez Pablo poñía o 4-2 definitivo.

O equipo de Javi Saa segue sexto con 24 puntos, antes de recibir ó Noia, líder con pleno de vitorias e apenas tres empates, incluido un 1-1 na ida.

FS CUÉLLAR: Cano, Javito, Pablo, Iván, Taveras –cinco inicial- Julio, Lulas, Davicillo, Gonza, Isma, Charli.
O ESTEO FS: Iván, Jaco, Gerardo, Pablo, Rober Paz –cinco inicial- Héctor, Alex Garea.
ÁRBITROS: Sanz Moreno, De Cabo Gonzalo (Salamanca). Amarelas a Rober Paz, Jaco, Héctor e Pablo polo Esteo.
GOLES: Min. 11 (1-0), Isma. Min. 32 (1-1), Jaco. Min.33 (2-1), Javito. Min. 35 (2-2), Gerardo. Min.38 (3-2), Pablo. Min. 39 (4-2), Pablo.
INCIDENCIAS: Décimo sexta xornada de Liga do grupo primeiro da Segunda División B, terceira da segunda volta, disputado no Pavillón Municipal de Santa Clara, ante uns 350 espectadores.