SEGUNDA DIVISIÓN “B” DE FÚTBOL SALA: O ESTEO FS – VENTORRILLO FS (4-9)

Moi mala imaxe do equipo pontés que xa perdía 0-5 ós sete minutos

Moi mal encontro o que xogou este sábado o equipo pontés de fútbol sala, que caeu 4-9 ante o Ventorrillo, o que era o cuarto clasificado pola cola.

Nun inicio cheo de despropósitos, os coruñeses, que case parecían o Inter Movistar, puxeronse 0-5 en apenas sete minutos, e chegaron ó descanso 1-7.

Malos recordos trae o equipo coruñés no Pavillón da Fraga, pois xa na 2014-15 gañaran 5-10, curiosamente a que fora a súa única vitoria en toda esa tempada, logrando a segunda maior goleada que recibiu o Esteo como local.

Dende que o equipo pontés de fútbol sala comezou a competir co actual nome aló polo 2005, o maior número de goles recibidos que se recorden foi un 6-11 co Troula de Betanzos na campaña 2008-09, e ademais do 5-10 e 4-9 co conxunto coruñés, un 6-9 co Boston Ourense na 2005-06 e outro 3-9 co Mosteiro de Bembrive na 2013-14.

E puido ser algún gol máis do equipo visitante. Polo conxunto local apenas resaltar o primeiro gol do xuvenil Jandro, outro de Gerardo e dous de Héctor de penalti.

Quédanlle dous encontros ó equipo pontés para rematar a Liga, visitar ó histórico Zamora, e recibir ó Albense na derradeira xornada.

O ESTEO FS: Ivan, Gerardo, Púas, Lito, Rober Paz –cinco inicial- Javichu, Jandro, Dani, Héctor, Alex Garea

VENTORRILLO FS: Nacho, Martín, Aitor, Puertas, Jaco –cinco inicial- Buxi, Berto, Andresín, Alberto, Matos.

ÁRBITROS: Amor Vizoso, Dans Rey e Prados Caamaño. Amarelas a Héctor e Rober Paz.

GOLES: Min. 1 (0-1), Jaco. Min. 3 (0-2), Puertas. Min.6 (0-3), Matos. Min. 7 (0-4), Berto. Min. 8 (0-5), Andresín. Min. 9 (1-5), Jandro. Min. 10 (1-6), Matos. Min. 13 (1-7), Martín. Min.24 (2-7), Gerardo. Min. 29 (3-7), Héctor, de penalti. Min. 32 (3-8), Martín. Min. 37 (4-8), Héctor, de penalti. Min. 39 (4-9), Martín.

INCIDENCIAS: Vixéxima cuarta xornada de liga do grupo primeiro da Segunda División B disputado no Pavillón Municipal da Fraga ante uns 250 espectadores, entre eles, os canteiráns do clube.