CLUB DEPORTIVO AS PONTES 2016/17: RESULTADOS 21-22-23 / ABRIL / 2017

Triunfos do Infantil, Alevín A, Benxamín A e Prebenxamín B.

LIGA FEMININA F-8 (Ferrol)
CD AS PONTES (Descansa)
O equipo feminino descansou nesta xornada. Seguen cuartas con 64 puntos antes de visitar ó colista a Capela, que suma seis puntos en seis empates.

1ª AUTONÓMICA XUVENIL 2ª Fase (Grupo 4º)
MEIRÁS CF – CD AS PONTES (1-1)

Empate do Xuvenil na súa visita a Valdoviño. O partido deixa dúas lecturas, a positiva do empate na casa do campión, que só deixou de gañar en dous partidos, os xogados contra o As Pontes, e do lado negativo, que o tanto do empate local chegou case no final do encontro, por medio de Iago López, que igualaba o tanto de Cristian no primeiro tempo.

Os de Felipe Mieres son terceiros con 38 puntos, por 41 do Eume. Teñen que gañar os dous partidos que lles restan, ante Narón e Maniños, e agardar que os de Pontedeume, que descansan na vindeira xornada non consigan a vitoria na visita ó campión Meirás na derradeira xornada, pois en caso de empate a puntos, teñen o goal average a favor.

Xogaron Lino, Fraga, Andrés, Bruno, Unai, Iago, Cazás, Jaime, Cristian, Casas, Josiño, entrando nos últimos minutos Chema e Alex Barro.

1ª AUTONÓMICA CADETE 2ª Fase (Grupo 4º)
CD AS PONTES – SRD PORTUARIOS “B”

O cadete, sétimo con 23 puntos, xoga este mércores co oitavo Portuarios B.

1ª AUTONÓMICA INFANTIL 2ª Fase (Grupo 4º)
CD AS PONTES – SD RÁPIDO DE NEDA (5-1)

O Infantil venceu 5-1 ó cuarto, Rápido de Neda, goles de Joan (2), Manuel, Adrián e Xoel. Terceiros con 29 puntos, visitan ó Caranza C, oitavo.

Xogaron Mario Regueiro, Xose, Alejandro, Samuel, Eyob, Adrián, Jandro, Manuel, Hugo, Joan, Eloy, e despois entraron Edgar, Xoel, Mario Fraga, Dani e Sergio Hermida.

CATEGORÍA ALEVÍN (2ª Fase)
CD AS PONTES – CD AS PONTES “B” (4-2)

Por 4-2 venceu o Alevín A ó B no derbi xogado o sábado á mañá no Poboado. Encontro moi igualado, e que se decantou por dous tantos do primeiro equipo nos derradeiros instantes. Marcaron Anxo Rey, Alex Montero, Sergio Cabarcos e Diego Purriños, polos hoxe azuis, e Anxo Balnco e Carlos Villasuso polos vermellos. O A, segundo con 38 puntos, visita ó oitavo Cariño. O B, sétimo con 19, recibe ó noveno San Sadurniño.

CATEGORÍA BENXAMÍN (2ª Fase)
CD AS PONTES – GALICIA CARANZA “B” (2-1)
RACING SAN PEDRO CF – CD AS PONTES “B” (3-0)

Sufrida vitoria do Benxamín A 2-1 ante o noveno clasificado, Caranza B, Tantos de Sergio Vázquez e Alejandro Leal no último minuto. Este triunfo sírvelles para, con 39 puntos, manter un de ventaxa sobre Caranza C e tres sobre Ánimas, antes de visitar ó Eume B, décimo.

Derrota do Benxamín B 3-0 na casa do líder con pleno de vitorias San Pedro. Sextos con 20 puntos, reciben ó Narón, cuarto.

CATEGORÍA PREBENXAMÍN (2ª Fase)
CD NARÓN – CD AS PONTES (5-0)
CD AS PONTES “B” – NARÓN O FREIXO “B” (11-1)

Serio correctivo do Prebenxamín A 5-0 ante o Narón, que o supera na clasificación. Cuartos con 29 puntos, reciben ó Ortigueira, noveno.

O Prebenxamín B gañou 11-1 ó penúltimo clasificado, goles de Xoel Galego (4), Martín Laherrán (2), Brais Varela (2), Iago Cebreiro, Mario Lozano e Mario Gabeiras. Cuartos con 37 puntos, visitan ó Narón B, terceiro coa mesma puntuación.