SEGUNDA DIVISIÓN B DE FÚTBOL SALA: AZKAR LUGO B – O ESTEO AS PONTES F.S. (4-6)

Escudo-O-Esteo.jpgImportante vitoria por 4-6 do Esteo en Lugo ante o filial do Azkar Lugo que lle permite respirar con máis tranquilidade mentres que pola súa banda o conxunto lugués afúndese na derradeira posición da clasificación Do grupo primeiro de Segunda División B. Aínda que o Esteo amosou no pavillón lugués a súa superioridade sufriu moito para acadar os tres puntos, cunha primeira parte moi igualada que rematou con empate a dous goles con goles de Zala e Javi Río para o Azkar B e Héctor e Bolly para o Esteo. Tralo descanso o conxunto pontés saíu a polo partido e ós sete segundos Rubi pon por diante ós ponteses e uns minutos despois Héctor e Rober Paz incrementan a diferenza no marcador o que facía pensar nunha clara vitoria do Esteo. Pero os locais reaccionaron e co porteiro xogador acurtan distancias por mediación de Javi Río e xa no derradeiro minuto de partido Gerardo, polo equipo das Pontes, e Adrián, polo Azkar B, poñían o 4-6 definitivo.
Con esta vitoria o Esteo sitúase na novena posición con seis puntos por riba do descenso. Na vindeira xornada ten outra auténtica final, nada máis e nada menos que co Noia, segundo na clasificación, que nesta xornada desperdiciou unha boa ocasión de achegarse ó líder Narón ó perder na casa diante do Zamora (2-3), cando hai quince días vencera con claridade en Narón (1-4).

AZKAR LUGO B: Nacho, Zala, Javi Río, Adrián, Rubas –cinco inicial- Cabanas, Manu, Cancio, Diego, Porto, Asier e Balsa
O ESTEO FS: Chotto, Fran, Héctor, Rubi, Rober Paz –cinco inicial- Gerveno, Gerardo, Bolli e Pelu.
GOLES: Min 2 (0-1), Héctor. Min. 16 (1-1), Zala. Min 18 (2-1), Javi Río. Min 19 (2-2), Bolli. Min 21 (2-3), Rubi. Min. 27 (2-4), Héctor. Min. 29 (2-5), Rober Paz. Min. 36 (3-5), Javi Río. Min. 39 (3-6), Gerardo. Min. 40 (4-6), Adrián.
ÁRBITROS: Roldán Pérez e Ferrero Carballal, de Pontevedra. Amoestaron a Rubas, Manu –en dúas ocasións polo que foi expulsado- e Cancio, do Azkar B, e a Fran, Héctor e Gerveno, do Esteo
INCIDENCIAS: Partido da 21ª xornada de liga de Segunda División B disputado no pavillón municipal de deportes de Lugo ante uns 100 espectadores nas gradas.