As Pontes

TERCEIRA DIVISIÓN CORUÑA-FERROL-LUGO. SERVICIO MÓVIL CB AS PONTES 46 – CB CAMBRE B 48.

Partido este domingo á tarde no Monte Caxado

Consegue en tempo real avisos de novos artigos no teu dispositivo, subscribete agora.

Partido moi disputado o deste domingo entre As Pontes e Cambre que se resolveu do lado dos visitantes nos derradeiros segundos.

O encontro comezaba con 22-15, pero chegaba ao descanso 27-26. Tralo terceiro cuarto o marcador era de 35-31, pero no comezo dos últimos dez minutos igualaron os de Cambre.

O marcador foise alternando ata os últimos segundos, que con 46-46, dous tiros libres, un anotado por cada falta, remataron por decidir o encontro.

Os ponteses suman catro triunfos e tres derrotas, descansan na vindeira xornada, e pechan a primeira volta, xa no 2024, recibindo ao líder La Goleta.