Amigus
As Pontes

O COMBINADO GALEGO DA AGXFS VENCEDOR DO TORNEO DE NADAL DE AS PONTES

Un combinado da Asociación Galega de Xogadores de Fútbol Sala proclamouse gañador do tradicional torneo de Nadal celebrado esta fin de semana no pavillón municipal das Pontes ó vencer na quenda dos penaltis á selección da liga local pontesa. No recinto deportivo pontés déronse cita uns cen espectadores.
O resultado final foi de empate a sete goles nun partido no que sempre foi por diante a selección pontesa, que ó descanso gañaba por dous goles a un. A falta de poucos minutos para o final o resultado era de 7-3 a prol do seleccionado pontés o que facía pensar nun triunfo local. Pero, a relaxación dos ponteses e a reacción do combinado galego fixo que o resultado final fora de empate a sete tantos. Na quenda dos penaltis o combinado galego marcou tres por un os ponteses.
torneo

Xogaron pola selección local Harry, Óscar Pérez, Aitor, Iván, Chavo, Fran, Roi, Peña, Tomás e Ito. Polo combinado galego estiveron na pista Nico (Cidade de Narón), Yes (Cidade de Narón), Javi Albendiz (Ventorrillo), Ivancho (Cidade de Narón), Javi (Santiago), Jacobo (Parrulo), Víctor (Parrulo), Buxía (5 Coruña) e Óscar (5 Coruña). Marcaron pola selección pontesa Aitor, en tres ocasións, Iván, Roi, Peña e Tomás, e polo combinado galego Ivancho (3), Javi (2), Víctor e Óscar.
Ó final do partido o concelleiro de xuventude, Jesús Tembrás, fixo entrega dos trofeos ós dous equipos, así como a Aitor, considerado o mellor xogador do torneo.