CLUB DEPORTIVO AS PONTES: RESULTADOS 11-12-13 / NOVEMBRO / 2016

Valioso empate do primeiro equipo. O xuvenil despídese da Copa e gañan os dous alevíns, o benxamín B e o prebenxamín A.

LIGA FEMININA F8 (D. Ferrol)
CD As Pontes – EFB Amistade Meirás (0-0)

Mal partido do equipo feminino, que foi incapaz de marcar na casa ante o décimo clasificado Amistade de Meirás, acabando o encontro con empate a cero goles. É terceiro con 25 puntos e na vindeira xornada visita por primeira vez ó Eume Deportivo, duodécimo con 11 puntos. Xogaron, Leti, Yoli, Uxía, Nuria, Indira, Noelia Ameneiro, Carolina, Noelia Santalla, Paula Castro, Carlota, Yara e Alba.

1ª AUTONÓMICA XUVENIL 1ª FASE (D. Ferrol)
CD As Pontes – Meirás CF (1-2)

A nota triste da xornada púxoa o xuvenil pontés, que precisaba do empate ante o Meirás para clasificar a semifinais de Copa, e acabou perdendo 1-2. Moi ben comezaban os de Valdoviño, que aos dez minutos xa gañaban 0-2 con tantos de Pablo e Muriel aínda que antes do descanso Casas recortaba distancias. No segundo tempo tentouno o As Pontes, con moitos saques de esquina, xogadas a balón parado, innumerables balóns que quedaron mortos na área visitante, pero non houbo maneira. Se ben é certo que os visitantes deron a sensación de estar moi ben asentados, e controlar o partido, resaltar unha xogada na que Cazás quedou so, pero debeu cabecear antes, un tiro fora de Carlos, e sobre todo, unha falta de Pita que tratou de enganar ó porteiro, e o balón saiu tan axustado que se cantou o gol.

Pasan o Numancia de Ares e Meirás a semifinais, con 25 e 21 puntos. O As Pontes remata cuarto cos mesmos 19 puntos que Ensanche. Xogaron Lino, Fraga, David, Bruno, Unai, Iago, Carlos, Pita, Cazás, Casas, e Josiño, entrando nos derradeiros minutos Alex Barro e Manuel Romero.

Os de Mieres pasan ó grupo primeiro polo título de Liga, con Numancia de Ares, Meirás, Ensanche e Cariño, e do outro grupo, Galicia de Caranza B e Portuarios, semifinailstas, ademáis de Narón, Eume Deportivo, Galicia de Mugardos e Perlío.

1ª AUTONÓMICA CADETE 1ª FASE (D. Ferrol)
Meirás CF – CD As Pontes (6-1)

Derrota do cadete en Valdoviño por 6-1 ante o Meirás, encontro no que Pedro Núñez anotou cinco tantos do seu equipo e Joan o da honra pontesa. Rematan a primeira fase como duodécimos e colistas de grupo con só catro puntos.

Xogará na segunda liga xunto a Miño, Narón B, Portuarios B, Rápido de Neda e Ortigueira, do seu grupo, e do outro, Ánimas, Numancia de Ares, Amistade de Meirás, Narón Freixo, Cultural Maniños e San Sadurniño.

Xogaron polo As Pontes, Juan, Nono, Xavi, Santi, Antonio, Antón Paz, Azoin, Jose, Vicente, Xan, Xoel, e despois entraron Joan, Adrián, Jorge, Mohamed e Brais.

1ª AUTONÓMICA INFANTIL 1ª FASE (D. Ferrol)
CD As Pontes – Galicia de Caranza B (0-1)

Derrota do infantil no Poboado por 0-1 ante o Galicia Caranza B. Con cinco derrotas consecutivas e só 6 puntos sumados, tentarán resarcirse a vindeira xornada na visita ó colista sen puntuar Cañoles, do Barqueiro. Xogaron, Edgar, Eloy, Xose, Alejandro, Samuel, Mario Fraga, Xoel, Jandro, Eyob, Hugo e Manuel, entrando despois Mario Regueiro, Dani, Sergio, Marcos e Rubén.

1ª AUTONÓMICA ALEVÍN 1ª FASE (D. Ferrol)
CD Cariño – CD As Pontes (2-8)
CD As Pontes B – Eume Deportivo B (8-1)

Gran vitoria do Alevín A por 2-8 no campo do Cariño, equipo que levaba os mesmos puntos que os azuis. Son terceiros con 15 puntos, antes de recibir ó CD Narón, que ten os mesmos puntos, segundo clasificado. Dous goles de Anxo Rey e Alex Montero, e un de Ángel Purriños, Diego Purriños, Iago Expósito e David Cendán.

Vitoria do Alevín B por 8-1 ante o Eume Deportivo B. Cuartos con 13 puntos, visitan ó CD Narón B, terceiro con 15. Dous tantos de Alexo Platas, Anxo Blanco, Yeray Paz e Israel Varela.

1ª AUTONÓMICA BENXAMÍN 1ª FASE (D. Ferrol)
CD As Pontes (Descansou)
Racin de Ferrol D – CD As Pontes B (0-13)

Descansou esta semana o Benxamín A. Sexto con nove puntos, na vindeira xornada recibe ó Rápido de Neda, noveno coa mesma puntuación.

O Benxamín B venceu na Malata por 0-13 ó Racing de Ferrol D. Quinto con 10 puntos visita ó Ortigueira, segundo con 15. Tres goles de Xalo González, Paulo Cabaleiro e Nicolás Meizoso, e un de Xavi Regueiro, Diego Solano, Xoel Vigo e Almahdi Belhaj.

1ª AUTONÓMICA PREBENXAMÍN 1ª FASE (D. Ferrol)
CD As Pontes – SD Rápido de Neda (4-1)
Galicia de Mugardos – CD As Pontes B (5-4)

O Prebenxamín A gañou por 4-1 ó Rápido de Neda. Son segundos con 18 puntos e visitan na vindeira xornada ó Miño, terceiro con 15. Goles de Xandre Domínguez, Lucas Blanco, Ander Ferreiro e Iker Ares.

Nova derrota, pero bo resultado, do Prebenxamín B, que caeu por 5-4 en Mugardos. Reciben ó Galicia Caranza D, oitavo con sete puntos. Goles de Martín Laherrán, Xalo Cascudo, David Otero e Brais Varela.