DOBLETE PONTÉS NO SLALOM CONCELLO DE MOECHE

Os dous pilotos ponteses ocuparon a primeira e a segunda praza.

Este sábado 16 de Xullo desputouse o Slalom Concello de Moeche, segunda proba puntuable para o campionato galego de Slalom.

A competición non puido outorgar mellores novas, i é que dos 39 participantes, dous ponteses ocuparon os dous primeiros escalóns do podio.

Adrián Bouza gañou, e ademáis foi o único competidor que conseguiu baixar dos dous minutos (1:59:97). Seguiulle o tamén local Pablo Castro Pajón, moi preto con 2:00:34. Xa no terceiro escalón quedou Antonio Amor Bustabad, con 2:02:96.

Con este triunfo, Adrián (Meira) afianza a súa primeira posición na xeral tras gañar as probas de Sarria e Moeche, e Pablo (As Pontes Motorsport) escala ó segundo posto. Quedarían as probas de Valga, Castro, Touro e Fene.