LIGA DE FÚTBOL DE VETERANOS DE AS PONTES 2013/14: Farmavida e Bar Xardín comandan a clasificación

Farmavida, cun partido menos, e Bar Xardín (antes Santaballés) seguen firmes na cabeza da clasificación despois dos seus triunfos ante Xuntanza (3-1) e MMYPEM (3-0). As Pontes 74 e Galaxia empataron a un gol, o mesmo resultado que se deu no outro encontro entre Mobles Eume e Mesón A Cepa. O equipo mobleiro non está a pasar por un bo momento de xogo e tras adiantarse no marcador veuse sorprendido nos minutos finais polos mesoneiros, que lograron empatar o choque e levarse un merecido punto.
Comparten a primeira posición, con nove puntos, Farmavida, que xa descansou, e Bar Xardín cun partido máis. Despois están As Pontes 74 e La Galaxia, con sete puntos. A catro puntos dos líderes atópase Mobles Eume, seguido de A Cepa, con 4, Maren con 3, MMYPEM cun punto e pecha a clasificación Xuntanza, que aínda non puntuou no presente campionato de liga.
Javi, de Farmavida, que vai a dous goles por partido, lidera a clasificación dos goleadores con seis tantos, seguido de Carlos Piñón (Maren), Julio (As Pontes 74) e Lozano (Bar Xardín) con tres tanto cada un.
RESULTADOS 4ª XORNADA: 26/27 – Outubro – 2013
Farmavida – Xuntanza (3-1) Javi (2) e Juanjo / Carlos
Bar Xardín – MMYPEM (3-0) Lozano
As Pontes 74 – La Galaxia (1-1) Julio / Barcón
M. Eume – A Cepa (1-1) Cendán / Andrés
Descansou: Maren