RESULTADOS CD AS PONTES 1-2-3 FEBREIRO

Vitorias do Xuvenil B, Infantil, Alevín A, Benxamín A, e ambos Prebenxamíns.

FEMININO
CF SAN SADURNIÑO-CD AS PONTES (2-1)

Derrota do feminino pontés na súa visita a San Sadurniño, equipo que se adiantaba cun tanto de Paula, pero empataba Yoli antes do descanso. Pero o gol de Aldara no segundo período deulles os tres puntos ás alaranxadas.

Novenas con 16 puntos reciben ó colista con cinco Galicia de Mugardos. Xogaron Xeila, Yoli, Uxía, Tania, Noelia, Carolina Rodríguez, Sara, Paula Baamonde, Carolina Paz e Lucía.

XUVENIL A
SD O VAL-CD AS PONTES (1-0)

Derrota do Xuvenil pontés en Sinde. Pese a aguantar moitos minutos ante o segundo clasificado da Liga, acabaron perdendo no tramo final, con tanto de Manuel, os de Iván Rodríguez, que seguen decimoquintos con 15 puntos e na vindeira xornada teñen un encontro trascendental ante o penúltimo con 8 puntos Betanzos, porque o Riveira xa está a só dous.

Xogaron Brais Mariño, Pablo, David, Edgar, Matías, Breijo, Iván, Brais Dovale, Dani, Jandro e Vilela, entrando despois Chema, Carlos, Miguel e Álvaro.

XUVENIL B
CD AS PONTES B-RACING SAN PEDRO A (3-2)

Vitoria do Xuvenil B que se adiantou no inicio do segundo período con ambos tantos de Vicente, pero recurtaban distancias os ferroláns por medio de Miguel. Nono facía o 3-1 e xa nas postrimerías conseguía o 3-2 definitivo Diego.

Cuartos con 15 puntos reciben ó Numancia, segundo con 18, no inicio da segunda volta. Xogaron Fran, Nono, Alex, Antón, Antonio, Xan, Blanco, Xoel, Mateo, Miguel, Vicente, e despois Riobo, Derick, Adrián e Brais.

CADETE
SCDR GALICIA DE CARANZA B-CD AS PONTES (3-1)

Derrota do Cadete pontés na casa do líder que se puxo 3-0 con tantos de Hugo (2) e Mathias, e Sergio maquillou o marcador na recta final.

Cuartos con 19 puntos, visitan ó San Pedro, décimo con 10, no inicio da segunda volta. Son con Son Mario Regueiro, Adrián Bellas Xose, Samuel, Riobo, Mario Fraga, Luis, Hugo, Xoel, Jandro, Joan e despois Edgar, Adrián Piñón, Dani, Sergio e Mateo.

INFANTIL
CD AS PONTES-CD CARIÑO (5-2)

Vitoria do Infantil 5-2 ante o Cariño, tantos de Anxo Blanco (3) e Diego Purriños (2). Terceiros con 15 puntos visitan ó líder O Val B, que ten os mesmo puntos, no inicio da segunda volta.

Xogaron Hugo, Sergio, Nico, Bruno, Anxo Rey, Ángel, Yeray, Ali, Anxo Blanco, Israel, Diego, Iago, Pablo, Cristian, Patricia.

ALEVÍN

CD AS PONTES A-SRD PORTUARIOS B (4-3)
SRD PORTUARIOS-CD AS PONTES B (6-0)

O Alevín A venceu 4-3 ó Portuarios B, que chegou a empatar un 2-0 e un 3-2, pero gañaron os ponteses no último minuto, con tantos de Diego Lozano (2) e Sergio Vázquez (2). Próxima semana derbi no Poboado, o A, cuarto con 12 puntos recibe ó B, aínda sen puntuar, que perdeu 6-0 en Ferrol.

BENXAMÍN
CD AS PONTES A-SCDR GALICIA DE CARANZA (2-1)
CD NARÓN B-CD AS PONTES B (2-2)

Gran vitoria do Benxamín A ante o Caranza 2-1. Adiantaronse no comezo do segundo tempo cun tanto de Xandre Domínguez e pese a que empataban os ferroláns, Íker Ares a pouco do final deu os tres puntos. Próxima complicada visita ó Neda, terceiro a só tres puntos. O Benxamín B empatou 2-2 cos dous tantos iniciais de Íker Díaz, aínda que igualaron os naroneses. Sextos con 11 puntos reciben ó Neda B, sétimo con 9.

PREBENXAMÍN
CD AS PONTES A-SRD PORTUARIOS (9-1)
RÁPIDO DE NEDA SD-CD AS PONTES B (2-9)

Triunfo 9-1 do Prebenxamín A, con tantos de Brais Gómez (3), Xoel Timiraos (3), Raúl Tojeiro, Izan Carro e Pablo Mariño. Cuartos con 12 puntos visitan ó Cedeira B, terceiro con 13. Vitoria a domicilio do Prebenxamín B 2-9, goles de Daniel Peña (4), Adrián Ameneiro (3), Ander Blanco, Hugo Carballo. Seguen líderes con 16 puntos empatados co Miño, antes de recibir ó San Pedro, sexto con 3.