TERCEIRA DIVISIÓN CORUÑA-FERROL-LUGO. SERVICIO MÓVIL CB AS PONTES 67 – MARISTAS CORUÑA 54.

Debut con vitoria na casa do equipo pontés

O CB As Pontes debutaba este sábado no Monte Caxado no que os partidos na casa se refire, e fíxoo con vitoria ante o Maristas da Coruña por 67-54.

Non puido comezar mellor a liga o equipo pontés, que en so dous partidos xa mellorou os rexistros da campaña pasada, i é que na primeira xornada venceron en Riazor 48-61 ao Basquet Coruña e xa suman dous triunfos.

O encontro de hoxe semellaba estar sentenciado ao descanso, pois tras un prometedor primeiro cuarto cun 16-7, ao intermedio foise con 38-15.

Apretaron os visitantes e o terceiro cuarto rematou con 55-36, e recurtaron distancias ata o 67-54 definitivo, suficiente para que os locais sumen 4 puntos no casilleiro antes de visitar ao Parque Europa Dragons.

A destacar os 17 puntos de Alejandro Pardo, e como non, os 35 do visitante Diego Reyes.