LIGA DE FÚTBOL DE VETERANOS DE AS PONTES 2012/13

A décimo cuarta xornada da liga de veteranos saldouse coa sorprendente derrota de Farmavida ante o pechacancelas Maren por tres goles a dous, sendo o beneficiado o Santaballés que venceu polo mesmo resultado (3-2) a La Galaxia. Vitoria tamén do vicecolista MMYPEM ante Xuntanza (2-0), mentres que o outro encontro da xornada entre As Pontes 74 e A Cepa rematou con empate a cero goles. Descansou Mobles Eume, outro dos candidatos ó título.
Restan para o final da liga catro xornadas máis a suspendida polo temporal, polo que aínda pode pasar de todo na loita polo título, que nestes momentos está entre Santaballés, Mobles Eume e Farmavida, os tres separados por catro puntos. Pero, sen lugar a dúbidas, serán decisivos para a consecución do campionato, os choques Mobles Eume-Farmavida e A Cepa-Santaballés, da vindeira xornada, que se disputa despois do descanso do Entroido, e o Santaballés-Farmavida da penúltima, así como o A Cepa-Mobles Eume da 13ª xornada.