PRIMEIRA TERRITORIAL GALEGA. CR FENDETESTAS 3 – OS INGLESES RC 93

Contundente derrota do Fendetestas nun encontro no que dispuxo de dous xogadores menos

O Fendetestas pontés de rugbi perdeu este domingo á mañá no Campo do Monte Medulio ante Os Ingleses de Vilagarcía por un contundente marcador de 3-93.

Á marxe da calidade dos pontevedreses, os locais disputaron os 80 minutos con dous xogadores menos, o que fixo que os visitantes lograran ata 15 ensaios. A brecha foi maior na segunda metade, dado que ó descanso chegouse cun tanteo de 3-29.

Ferrol suma 25 puntos, Os Ingleses 20, Crat B 14, Lalín 10, Pontevedra 6 e pecha o Fendetestas cun punto. Un Fendetestas que dentro de dúas semanas recibe ó Pontevedra no inicio da segunda volta nun encontro clave para os verdes.

Xogaron Anxo, Álvaro, Gallardo, Antón, Andrés, Toño, Robert, Antonio Gómez, Antonio Franco, Diego, Roberto García, Pablo, Asier